Theetuin Blotevoetenhof

 

Op 2 april opent Theetuin Blotevoetenhof haar deuren voor het recreatieseizoen. We springen direct over onze eigen grenzen heen. Tijdens EiEi Westerkwartier kunnen bezoekers voor de allereerste keer kennismaken met de polsstokroute.

De oudste extreme sport van Nederland. Durf jij het aan? Een activiteit waarbij je met de elementen land, lucht en water je eigen grenzen gaat verleggen. Gewapend met een polsstok leg je een uitdagende route af door de natuur van het Zuidelijk Westerkwartier.

Wil je liever creatief bezig zijn? Dat kan. Theetuin Blotevoetenhof organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer diverse activiteiten in en rondom de theetuin. Locatie: Peebos 1a, 9865 TG Opende. Parkeren op parkeerplaats P1.

Theetuin Blotevoetenhof is hét startpunt voor je bezoek aan het Westerkwartier. Verschillende wandelroutes starten vanaf deze locatie. De theetuin is in het recreatieseizoen van woensdag t/m zondag van 10:00 – 17:00 uur open. Kijk voor actuele openingstijden i.v.m. de vakanties op onze Facebookpagina @theetuinblotevoetenhof.

Theetuin Blotevoetenhof Parkeren op parkeerplaats P1
Peebos 1a
9865 TG  Opende
0594 657 080
www.staatsbosbeheer.nl/Natuurgebieden/westerkwartier/Bezienswaardigheden/theetuin-blotevoetenhof